عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

احضار روسای نمایندگی‌های چند کشور غربی به وزارت خارجه ایران

در پی تداوم اظهارات غیرسازنده برخی طرف‌های اروپایی به بهانه ادعای دخالت در مناقشه اوکراین و وضع برخی تحریم‌ها علیه ایران، روسای نمایندگی‌های انگلیس، فرانسه، هلند و آلمان به وزارت خارجه ایران احضار شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 12
کد خبر: ۲۵۷۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، به‌دنبال تداوم اظهارات غیرسازنده برخی طرف‌های اروپایی متعاقب بیانیه نامتعارف وزرای امور خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان همسو با آمریکا به بهانه ادعای دخالت در مناقشه اوکراین و وضع برخی تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران، روسای نمایندگی‌های انگلیس، فرانسه، هلند و آلمان در تهران از سوی مدیرکل غرب اروپا، روز پنج شنبه و به‌صورت جداگانه به وزارت امور خارجه ایران احضار شدند.

در این نشست احضار، مدیرکل غرب اروپا ضمن محکومیت شدید فضاسازی، بیانات و اقدامات مخرب اخیر برخی طرف‌های غربی اظهار داشت: اصرار بر اتخاذ این‌گونه مواضع و اقدامات در راستای تداوم سیاست خصمانه غرب علیه مردم ایران ارزیابی شده که البته با پاسخ مناسب جمهوری اسلامی ایران روبرو خواهد شد.

مدیرکل غرب اروپا با تاکید مجدد بر موضع شفاف و اعلام شده ایران در قبال مناقشه اوکراین افزود: همان‌گونه که قبلا مورد تاکید قرار گرفت، هرگونه ادعایی مبنی بر فروش موشک‌های بالستیک به روسیه از سوی جمهوری اسلامی ایران کاملاً بی‌اساس و کذب است.

مدیرکل غرب اروپا تصریح کرد: آمریکا و تعدادی از متحدین اروپایی در حالی از امنیت و صلح یاد می‌کنند که خود با فروش سلاح‌های مرگبار از جمله به رژیم صهیونیستی، منبع تولید تنش و تشدید بحران در جهان هستند و طبیعی است که باتوجه به پیامد‌های آن، باید پاسخگوی سیاست‌های غلط خود باشند.

طرف‌های اروپایی در این نشست تصریح کردند که مراتب را به پایتخت‌های خود منعکس خواهند کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده